Cosmos Agency Ltd. este o companie de recrutare, situata in Bulgaria, care ofera locuri de munca pentru personal hotelier, de bucatarie si restaurant pe vase de croaziera de lux pe raurile din Europa. Unul de partenerii nostri respectati –  Viking River Cruisescauta angajati pentru sezonul 2018. Societatea este lider mondial in domeniul cruizelor pe rauri din Europa.

INTERVIURILE cu cadnidatii preselectati de VIKING River Cruises vor avea loc la Varna, Bulgaria, la sediul nostru in APRILIE 2018!

Cautam candidati din Romania pentru urmatoarele pozitii:

Sous Chef 

Chef de Partie

Commis de Cuisine 

Galley Utility

Chef de Rang (m/f) 

Bar Waiter/ess

Housekeeper 

Stateroom Steward/ess 

Daca vorbiti fluent limba engleza si deja aveti 2 ani experienta in ospitalitatea eleganta de hoteluri de 4 * sau 5 * stele și restaurante sau nave renumite, referințe bune, maniere bune și infatisare placuta, va rugam sa ne trimiteti ultimul CV.

Avem placerea de a va oferi multe oportunitati bune pentru cariera dumneavoastra si sa va ajutam sa va pregatiti pentru interviu.

Mai jos gasiti datele noastre de contact:

Cosmos Agency Ltd.
A: 6, Petko Karavelov Str., 9000 Varna, Bulgaria
T: +359 52 609935+359 52 655850
M: +359 88 2591344

W: cosmosagency.eu
E: manning@cosmosltd.com

DEPUNETI- VA ACTELE ASTAZI SI DEVENITI VIKING!

Primul interviu cu proprietarul vasului va avea loc in data de 18.04.2018 la Varna, Bulgaria. Pentru candidati este asigurat transport gratuit cu autocar de la Constanta pana la Varna si inversi.  Pentru acest Assessment Centre puteti depune candidatura  dumneavoastra pana la data de 16.04.2018.

Serviciile de recrutare ale SC Cosmos Agency Ltd. sunt scutite de taxe pentru toti candidatii.